L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 d’abril del 2023

La regidoria d'Agricultura informa que durant el mes de maig seguirà vigent el "Pla Local de Cremes Local".

 

La regidoria d'Agricultura de Tavernes informa que continua vigent el "Pla de Cremes Local" amb l'excepció que no està permesa la crema de marges de cultiu o de residus agrícoles o forestals a menys de 100 metres d'una zona d'influència forestal fins el pròxim 31 de maig.

El regidor Emili Enguix, de Compromís, ha assenyalat que les noves normes deriven de la resolució de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, "però cal tindre en compte que tot queda supedit a la informació diària que facilite el 112, emergències de la Generalitat".