L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 6 d’abril del 2023

L'Ajuntament licita les obres de la reurbanització total del carrer Sant Lluís per un valor de 307.833 euros

 

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Urbanisme i Obres Públiques que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, ha publicat la licitació de la "Reurbanització del carrer Sant Lluís Fase 2", amb una inversió total prevista de 307.833 euros impostos inclosos.

La licitació està publicada en la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP) i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins el pròxim dia 25 d'abril. Es calcula que una vegada adjudicades i firmats els contractes l'execució de les obres duraran sobre els 4 mesos.

 

Las obras a executar en carrer Sant Lluís, en la zona nord-est del casc urbà de Tavernes tenen com a objectiu principal l'adequació de voreres per millorar i assegurar la completa accessibilitat, la millora de les infraestructures de proveïment d'aigua potable, cosa que dura també a la substitució de l'actual eliminant-ne les de fibrocement per altres de polietilè alimentari PE100 i finalment un canvi dels embornals existents per altres nous que eviten filtracions i embossaments.

Cal dir que la nova xarxa de canonades per a proveïment de l'aigua potable al carrer Sant Lluís, tindrà connexió amb els carrers adjacents, carrer de la Mare de Déu de Lorda, per l'oest; Mare de Déu dels Desemparats, pel nord i Pintor Sorolla, per l'est.
 
 

En resum es contempla:

1) Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment, vorada i rigola.

2) Millora i reforma de la xarxa municipal d'aigua potable de fibrociment amb pèrdues, eliminació de materials obsolets i corregir deficiències de pressió en la xarxa.  En la zona d'actuació se substituirà per canonada de PE100 d'ús alimentari de 110 mm  de diàmetre.

3) Substitució dels embornals existents per a la recollida d'aigües pluvials que han quedat obsolets.

4) Adequació d'un recorregut per als vianants accessible reformant les voreres, per a millora de l'accessibilitat  a aquest entorn del nucli urbà per a les persones amb diversitat funcional i majors.