L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 d’abril del 2023

AVUI DISSABTE, 15 d'abril: Festival infantil amb "Dani Miquel i les Feretes" a partir de les 10 a la platja, al Passeig del canal Sant Pablo.


La regidoria de Festival que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llacer organitza per al dissabte, 15 d'abril, a la platja de Tavernes. una actuació de "La Colla d’ÀPunt" amb la presència de Dani Miquel i la Banda de les Feretes que seran els protagonistes de diverses activitats per als xiquets. La gran festa infantil tindrà lloc al llarg de tot el matí en el canal San Pablo amb molta música, jocs infantils, tallers, punts de lectura i moltes sorpreses.

"La colla en ruta" és un nou concepte de festival itinerant de segell valencià, pensat per oferir una sèrie d’activitats culturals i d’oci diverses, amb la presència de mols dels artistes de "A punt", la televisió valenciana. Els artistes  adapten el seu repertori al públic més menut, normalment molt exigent. 

 


 

Els personatges més populars de la televisió valenciana tindran un protagonisme especial, i interactuaran amb el públic mesclats amb altres actuacions. El festival compta amb la col·laboració d’alguns programes de la televisió: "Magnífics" oferiran espectacles de màgia, mentre que "Catacric" faran un espectacle de titelles basat en les rondalles d’Enric Valor.

Un gaudiment per a tota la família amb concerts, tallers, jocs, cercaviles… Tot distribuït en dos escenaris i diferents espais, amb una decoració exclusiva i un muntatge espectacular per aconseguir una jornada ben divertida per a tota la família.