L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 d’abril del 2023

Treballs de manteniment i reparació en els jocs infantils del Passeig de Lepant


La Brigada Municipal ha procedit a la reparació del cautxú i gespa artificial del parc de jocs infantil situat al Passeig de Lepant. 

 

 

 

Els operaris de la regidoria de Serveis Públics que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola han actuat per reparar els desconxats del cautxú que entapissa la zona de jocs per evitar danys als menuts usuaris i han reparat els trossos de la gespa artificial afectada per l'ús i les activitats lúdico-festives que es desenvolupen en la zona.