L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 20 d’abril del 2023

Les mestresses de Tyrius Tavernes visiten les Corts Valencianes i l'Ajuntament de València

 

Mes de 50 mestresses de casa de l'Associació Tyrius de Tavernes han visitat les Corts Valencianes i l’Ajuntament de València, seguint el costum de fa uns anys de realitzar una visita anual a aquestes institucions. 

 

El primer tinent alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, i la regidora de Cultura, Encar Mifsud, foren els encarregats en aquesta ocasió de gestionar la visita amb la satisfacció que el propi president de les Corts, Enric Morera, de Compromís, les va acompanyar durant el recorregut per la més alta institució valenciana i amb una explicació del dia a dia a Les Corts.

El guia va ser l'encarregat d'informar de tota la història de l'edifici i de la seua creació per la familia Borja, i després ja en hemicicle va ser l'explicació de la part institucional i de funcionament de les Corts Valencianes.

 

 

En aquest apartat va ser el propi president  Morera, qui va saludar molt amablement als/les visitants i els va fer passar a l'interior de l'hemicicle perquè pogueren seure a les cadires del Consell i dels diputats, cosa que va fer molta il·lusió, així com poder fotografiar-se al faristol de les intervencions i al mític ficus del pati. El president va explicar el dia a dia a les Corts i el funcionament de les sessions. En acabar van visitar la resta d’estances de les Corts. La visita va continuar cap a l’Ajuntament de València on pogueren visitar l’interior.

 

  És una visita que ja fa uns anys que fan, i que les va agradar molt sobretot poder seure en les cadires dels consellers i fer-se fotos al faristol o al mític ficus del pati