L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 4 d’abril del 2023

PLE ABRIL 2023: No va haver cap enganxe irregular de llum, només una errada humana involuntària



 
 
Ai del món per causa dels escàndols! 
L’escàndol no es pot evitar, però ai d’aquell pel qual ve l’escàndol!
Evangeli Sant Mateu
 
No diràs falsos testimonis ni mentides.
8é manament


Les errades humanes, sense cap voluntat de fer mal a ningú, són només això:  errades. I estava ben explicat en el ple municipal del febrer del 2015. F
a 8 anys, va quedar ben explicat en el  ple, es va demostrar que no hi havia hagut cap ordre o decisió política, tot va ser una errada fruit del zel i interés dels treballadors municipals en fer les coses bé. 
 
Va ocòrrer durant l'habilitació del nou local de la Policia Local, ara fa 8 anys. I en el temps del canvi de titularitat de la llum a favor de l'Ajuntament.  El govern municipal ho va explicar en el ple de febrer del 2015: els operaris baixaren la palanqueta de la llum, per comprovar el funcionament de les noves instal·lacions elèctriques. L'Ajuntament havia sol·licitat dos mesos abans l'alta del butlletí, els operaris desconeixien que no es tenia encara l'alta.
 
Aquell ple ho va remarcar: No va haver cap enganxe,  com va publicar alguna premsa. Va ser un simple "donar-li a la llum" i comprovar-ne el funcionament perquè hi havia electricitat dins del local que anava a ser en uns dies la nova caserna de la Policia Local. Ni cap enganxe estrany ni res extern, ni cap cosa rara, com  es va remarcar en el ple fa 8 anys. No va haver denuncia d'Iberdrola, però si una penalització de consum i 400 euros a pagar.  

Com a bons professionals, els operaris municipals volien comprovar el servei, i  com humans,  cometeren una errada involuntària quan treballaven per condicionar el 2015 el nou local de la Policia Local. I això alguna premsa i algun regidor ho va presentar com un delicte greu de l'Ajuntament i el govern.

No sabem a que venia ara això, quan tantes coses es podien dir sobre propostes del pressupost, i que eixe fet, no era res comparable amb aquells enganxes d'indústries al comptador del cementeri  durant molts anys autoritzades per un anterior govern i dels quals callaven.