L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 12 d’abril del 2023

El servei de Salvament i Socorrisme es presta amb normalitat i amb tots els efectius a pesar de la fallida econòmica de la concessionària

 

Un greu problema que es va solucionar amb celeritat i sense cap soroll de manera que cap dels veïns i veïnes ha notat una falta de servei. I tot gràcies a la bona gestió duta a cap per Noé Alberola des de Serveis Públics i l'Àrea de Contractació que solucionava de manera correcta i adequada, a més de molt ràpida, si tenim en compte que el problema de la fallida econòmica de la concessionària esclata uns dies abans de la Setmana Santa. Però el Servei de Salvament i Socorrisme s’ha prestat amb normalitat per una altra empresa.

La regidora de Compromís responsable de Serveis Públics, Noe Alberola, davant l'actuació de la portaveu i candidata del PP, Eva Palomares, ha afirmat que “ven fum, desinforma i intoxica” als vallers. Aquestes manifestacions fetes en el seu facebook personal es produeixen després del greu problema suscitat a l’Ajuntament per la fallida de l’empresa del Servei de Salvament i Socorrisme uns dies abans de Setmana Santa.


Salvament i Socorrisme a Pasqua

 La regidora de Compromís assenyala que, en tot aquests temps tan difícil i amb un problema tan greu, la candidata del PP no ha acudit al Departament de Contractació de l’Ajuntament per informar-se del problema i saber quines són les solucions buscades i aplicades.

L’única actuació del PP i de la seua candidata, ara que ja han passat molts dies i el problema s’ha solucionat,  ha estat reunir-se avui amb els treballadors vallers de l’empresa en fallida amb l'excusa que no han estat subrogats a una altra empresa i sense explicar res més.   

Al respecte, la regidora de Compromís li ha deixat clar al PP que  la llei no contempla la subrogació  perquè empresa s'ha declarat en “quiebra” i l’Ajuntament ha hagut d’iniciar un nou procés d’adjudicació.  Noe Alberola ha aprofitat l’ocasió per a dir-li a Eva Palomares,  i en relació a la bateria que mostra en els seus cartells, que està “plena però de pura toxicitat”

 

Recursos humans i materials per atendre el servei

 

Actuacions dutes a cap per la regidora de Compromís per solucionar el problema abans de Pasqua.

Davant d'una urgència s'han buscat distintes vies i s'ha actuat amb la responsabilitat i celeritat que requeria per prestar el servei quan calia i com calia.

1.  Preparar un contracte d'emergència per poder cobrir el servei i mantindre reunions i converses amb la Creu Roja, entitat local, perquè es fera càrrec del servei, cosa que no va ser possible per la mateixa urgència i poc de temps.

2.  Contactar amb una  empresa que sí tenia els mitjans per cobrir la urgència, amb la llei amb la mà i segons la resposta urgent que s'havia de donar (prestar un nou servei en uns dies). Ací cal dir que la llei no contempla la subrogació, i com que l'anterior empresa s'ha declarat en fallida,  s'inicia un nou procés. 
 
No faltava res per donar el millor servei
 

La regidora de Compromís recorda que l'Ajuntament, el govern de Compromís i la Regidoria de Serveis Públics té com a desig que, davant el nou plec i nova licitació, es presenten empreses sensibilitzades en contractar el jovent de Tavernes. “Evidentment el que desitgem és que en la nova licitació es puguen contractar el major nombre de jovent de la localitat. En aquesta licitació i en totes”.
 
No obstant, també es recorda que l’Ajuntament en les contractes no pot discriminar a ningú per optar a un treball, i més quan és una licitació oberta amb totes les garanties.