L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 d’abril del 2023

Més de 40 arroves de taronges de Tavernes es degustaren en forma de suc durant falles i el Diumenge de Pasqua

 

 

Un total de 40 @ (arroves) de taronges són les que s'han usat per fer suc durant la campanya promoguda per la regidoria d'Agricultura que presideix Emili Enguix de Compromís i que es va desenvolupar els dies de falles i el passat diumenge. 

D'aquestes 40 @,  sobre unes 8 arroves  foren les que s'usaren en el matí de Diumenge de Pasqua en el repartiment que va tindre lloc en el passeig del País Valencià després la processó de l'Encontre. (Fotografia superior).

 

 

Els més menuts i joves s'interessaren per la iniciativa i degustaren el suc

Cal quedar-se amb allò important i és que, amb independència de la quantitat, el que cal remarcar és la bona acollida que ha tingut la iniciativa d'Emili Enguix, de Compromís, i sobre tot que han estat molts xiquets i xiquetes els que s'hi han acostat a la parada de sucs del productor local Pere Serra "SomSuc" per degustar un saborós producte dels nostres camps, al qual no cal afegir sucre ni cal altre additiu.