L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 5 d’abril del 2023

La regidoria d'Agricultura millora la seguretat dels camins Portitxol i Ombria

 

La regidoria d'Agricultura que presideix Emili Enguix, de Compromís, ha actuat en dos camins locals per millorar la seguretat dels vehicles que hi circulen, així com la de vianants que hi passegen.

La primera actuació, segons ens ha comentat el regidor de Compromís, ha estat instal·lar dues bandes sonores més en el Camí Portitxol. "Ací hi havia dues bandes que es van col·locar per reduir la velocitat en l'entrada de Sant Llorenç. Aquest camí es molt transitat, sobre tot després de les obres d'asfaltatge que va gaudir fa uns mesos, i en el sentit de baixada els vehicles assolien una gran velocitat, molt perillosa".

 

 

Per tal d'evitar perills i augmentar-ne la seguretat, Emili Enguix confirma que s'han instal·lat dues noves bandes sonores més,  en l'entrada i eixida de camins, per aconseguir que els vehicles minoren la velocitat i que el camí no s'assemble a una pista d'escalextric.

 

Abans

 

Després
 

Una altra actuació ha tingut lloc en el Camí Ombria, on tal com es va aprovar en el Consell Agrari, en el pas de la Font de Bolomor amb el camí havien desaparegut els bolards d'un costat, i com ací el camí té un desnivell pel pas d'aigua de la font, hi havia perill de caure dins del barranquet. L'actuació ha estat recol·locar de nou tots els bolards per prevenció i major visibilitat del conductor.