L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 22 d’abril del 2023

Cristina Almeida participa el dijous, dia 27 al cicle de conferències "Un fil violeta" amb "La conquista de los derechos de las mujeres"


La regidoria d'Igualtat i Dona que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola reprén el cicle de conferències "Un fil violeta" amb la visita a Tavernes de Cristina Almeida. L'acte s'ha anunciat per al dijous, dia 27 d'abril, a les 20 hores a la Casa de la Cultura.
 
La regidora Noe Alberola ha assenyalat sobre la conferència de Cristina Almeida que "es tractaran aspectes laborals que afecten les dones, amb la qual cosa seguim presentant figures femenines de gran relleu, sempre a la recerca  d'una igualtat real  i després d'haver tractat temes que afecten al sostre de cristall, la falta d'empoderament o la sororitat. Seguim per tant teixint un fil violeta, amb una Tavernes que està per la igualtat"
 
.La conferència-xerrada de l'advocada i politòloga Cristina Almeida serà sobre "La conquista de los derechos de las mujeres". La conferenciant compta amb una llarga trajectòria professional en defensa del feminisme i els drets de les dones i és una participant  habitual en tertúlies polítiques de la televisió. 

Cristina Almeida Castro va  cursar estudis de Dret a la Universitat de Madrid, i com a advocada laboralista i feminista ha defensat davant els tribunals de justícia els drets de la dona, dels treballadors i dels presos polítics durant el franquisme. Ha estat regidora de l'Ajuntament de Madrid, pel PCE, i va participar en la fundació d'Esquerra Unida, partit del qual fou diputada a les Corts Generals el 1986, 1989 i 1993. Ha estat també candidata socialista a  la Presidència de la Comunitat de Madrid.

Ha col·laborat en nombroses revistes tractant problemes jurídics, de la dona, dels barris i de les associacions de veïns. Entre les seves publicacions, figura l'assaig La mujer y el mundo del trabajo (1982)