L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 9 d’abril del 2023

Sempre és el moment de prendre una taronjada i defensar les nostres taronges... avui també després de l'Encontre !!!



La regidoria d'Agricultura que presideix el regidor Emili Enguix, de Compromís, patrocina per a demà Diumenge de Pasqua, en el passeig del País Valencià, un repartiment-degustació gratuït de suc de taronja, recent exprimit, a càrrec de l'empresa local "Somsuc".

El regidor Emili Enguix considera que en un dia tan assenyalat com el de Resurrecció, abans d'anar de paella o de torrada de carn amb els amics i amigues, sempre ve bé un suc de les taronges del camps de Tavernes. També si les famílies s'acosten amb els menuts de casa, els acostumarem a potenciar hàbits saludables, a gaudir dels nostres productes i a potenciar les taronges valencianes, no les de Sud-Àfrica, Marroc o Egipte.

 

 

 

"Som Compromís, compromís d'un partit valencià per la defensa de la nostra terra i els nostres productes, ací i a Europa, com hem demostrat,  sempre a favor de la nostra taronja i els nostres agricultors" ha assenyalat Emili Enguix.

El regidor ha recordat que "som l'únic partit que va votar a Europa en contra de tractats que faciliten les entrades de taronges de països tercers, que tant ens perjudica i considere que accions com aquesta són bones per reivindicar la nostra taronja i també ajudar a les menudes empreses locals i potenciar el nom de Tavernes, com sempre ha fet l'empresa, quan era "Suquet" i ara com a "Somsuc".

El lliurament de suc de taronja gratuït serà demà diumenge, cap a les 11 hores després del tradicional "Encontre" del dia de Resurrecció.