L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 3 d’abril del 2023

L'Inter es proclama campió de Primera Autonòmica i jugarà la promoció

 

L'Inter de Rugbi s'ha proclamat campió de Primera Autonòmica en véncer en la final al Montcada pel resultat de 18 a 12  en un partit jugat al Juan Palomares de Cullera. L'Inter B va fer de teloner en un partit jugat contra el Safor, al qual van vèncer sense problemes pel resultat de 90 a 28.



 El partit de l'Inter havia aixecat una gran expectació entre l'afecció vallera pel que podia significat de jugar la promoció de categoria si guanyava. I l'Inter va eixir a resoldre aviat el partit, amb joc amb intensitat, i on s'atacava amb una línia de 3/4 molt ràpida i encara que el Montcada va practicar una bona defensa, amb superioritat en les melés, l'Inter arribava al mig temps amb avantatge de 15 a 0. 

 

Però el partit no estava clar ni hi havia res decidit, i a la segona part, el Montcada va començar a superar a l'Inter i bona prova són els 12 punts que va fer el Montcada per només 3 punts l'Inter, amb la qual es va maquillar el resultat final de 18 a 12 punt. L'alegria dels jugadors i afeccionats de l'Inter va esclatar al final per celebrar al triomf.

 

La vesprada de rugbi va continuar amb l'entrega de medalles i trofeus al campió i subcampió, amb la presència  dels presidents dels clubs i de l'Inter, membres de la Federació, autoritats, entre les quals hi havia els candidats de Compromís i de l'Esquerra,  Josep Llàcer i Zeus Grau respectivament, i els representats d'Alpesa, principal patrocinador de l'Inter.

La nostra enhorabona i ara per la promoció!!!