L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 d’abril del 2023

El saxofonista de Tavernes, Marc Felis Candela, guanya la 10a edició del "Sax Fest" celebrat a Andorra avui mateix (VÍDEO)

 

 

El jove saxofonista de Tavernes, Marc Felis Candela, ha guanyat la desena edició del "Sax Fest" celebrada a Andorra avui mateix, que ha estat seguida del lliurament dels premis del concurs "Solo Saxophone" on el valler s'ha endut el primer premi.

Aquesta edició de "Andorra SaxFest" ha reunit 250 persones acreditades, entre participants i jurats i també ha destacat pel gran nivell dels finalistes, amb músics d'un nivell alt tècnic i musical. El jove valler ha rebut les lloances del director artístic del festival, Efrem Roca, per la seua excel·lent interpretació i pel altíssim nivell tècnic que atresora.

Enguany el festival tenia com a novetat la incorporació de l'orquestra simfònica, que ha estat qualificat com a molt positiu.

 


 El primer premi del concurs permet a Marc Felis obtindre un "Alt Selmer Paris Suprem" ofert per "Selmer Paris" i 7.000 euros, les despeses pagades d’una setmana i recital de saxòfon i piano durant el pròxim "Andorra SaxFest' 24", celebrar un recital de saxòfon i orgue durant el cicle de concerts del Festival Internacional d'Orgue d'Andorra 2023 a Andorra i ser membre del jurat al Concurs Internacional d’Andorra de Joves Saxofonistes 2024 durant l'Andorra SaxFest'24.

La nostra enhorabona 

 

 

 

El vídeo de la interpretació 
 



Lliurament del premi