L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 5 d’abril del 2023

L'Escola de Jocs celebra l'arribada de la Pasqua amb una eixida al Clot de la Font

 


Els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs i llurs familiars acompanyants han efectuat avui una excursió al Clot de la Font aprofitant el bon oratge i la circumstància que es tanca el trimestre i arriba la Pasqua. Són activitats per a xiquets entre 5 i 8 anys, dins de la programació anual, que, a més de les activitats esportives específiques en el poliesportiu, té previstes regularment eixides per tal que els més menuts coneguen i valoren l’entorn valler.
 
 
 
 
 


A causa de l’edat dels menuts, els xiquets participants van acompanyats d’un adult responsable, a més de comptar amb la vigilància i atenció dels monitors de les activitats extraescolars, organitzadors d'aquest tradicional passeig, que ja és un clàssic dins de les activitats extraescolars. L'activitat ha comptat també amb la participació de Protecció Civil i de Creu Roja. 
 
 
 
 
 
Els xiquets i xiquetes han pogut berenar i també jugar un temps en el paratge. Els xiquets han rebut diverses llepolies i després s'ha efectuat la tornada fins al poliesportiu municipal. Cal dir que els familiars han quedat contents per l'excursió perquè ja facilita que, des de menuts, els xiquets i xiquetes comencen a conéixer la nostra Valldigna.