L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 15 d’abril del 2023

El joc central del nou parc infantil del Molló ja està instal·lat

 
Les obres de la nova zona de jocs infantil en el "Parc del Molló" de la platja de Tavernes avancen i ja està pràcticament enllestit el joc principal, una construcció en forma de torre, on els usuaris han de muntar a la part superior a traves de diversos jocs d'escalada dins del cos de la torre per deixar-se caure per dins del tobogan.
 
 
 
 
El joc com és preceptiu i és la característica que impera en totes les instal·lacions infantils muntades per l'Ajuntament, està homologat i compleix totes les normes de seguretat marcades per la llei. L'empresa local "Cespyser 2013 SL" és la subministradora i executora del nou parc després de guanyar el concurs de licitació, que suposa una inversió de més de 56.000 euros a l'Ajuntament.
 
 
 
El regidor d'Obres i Urbanisme, Josep Llacer, ha indicat que la instal·lació es completarà amb la plantació d'arbres al voltant del nou parc per tal de crear un espai d'ombratge. "El resultat final volem que siga un espai atractiu per als xiquets i xiquetes  i complemente el parc de parc de cal·listènia, la tirolina i el parc caní ja existents en aquesta zona nord de la platja".
 
 
 
 
La nova zona de llocs infantils s'ubica en una placeta del Parc del Molló que, una vegada muntats els jocs, es millorarà amb un nou paviment de cautxú de seguretat.