L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 3 d’abril del 2023

L’Ajuntament inverteix més de 170.000 euros per ampliar la flota de vehicles de la Brigada Agrària


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Agricultura, ha fet una inversió de més de 170.000 euros per a adquirir una nova retroexcavadora i un vehicle tot terreny per a ús diari de la Brigada Agrària en les seues tasques d’adequació, manteniment i millora del camp valler, així com per a donar suport en situacions d’emergència o treballs dificultosos en la platja, els marges dels rius o les séquies.
 




L’adquisició dels nous vehicles es suma a la compra fa uns mesos del vehicle tot terreny de la Guarda Rural per a incrementar la vigilància i el control en les zones rurals i agrícoles de Tavernes, amb una inversió de 21.900 euros. 
 
 



 


El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha destacat que “en els últims anys hem fet una gran inversió en l’agricultura del nostre poble, amb l’asfaltatge periòdic dels camins rurals i ara la renovació per complet i ampliació de la flota de vehicles agrícoles que facilitarà les tasques diàries de condicionament i millora en tot el terme”.