L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 10 d’abril del 2023

Ara pertoca donar-vos 6 milions de gràcies



Volem que ens doneu permís per parlar avui un poc de nosaltres. No ho farem llarg, però us hem d'anunciar que hem arribat als 6 milions de lectures dels nostres articles. Sí, heu llegit bé són ja 6 milions de lectures. El diumenge, dia  9  d'abril, sobre les 21 hores assolíem el nou record de lectures, mentre a poc a poc caminen cap als 14 anys d'existència que serà el 12 del mes de juny. Durant aquest temps, han passat moltes coses a Tavernes, al País Valencià i a l'estat espanyol, i moltes d'elles us les hem contat ací, més que res les referides a la nostra ciutat, Tavernes. 

Un temps on els lectors i les lectores que han fet possible aquestes 6 milions de lectures han pogut informar-se de moltes novetats municipals, gestions de l'Ajuntament a Madrid o València per millorar el nostre poble, han tingut una detallada informació dels punts i debats dels plens municipals i, a més a més, sempre ens hem fet ressò d'altres notícies de caire cultural, artístic, de costums, esportives... sempre amb l'objectiu de ser un mitjà per a Tavernes, defensor de la nostra llengua, el nostre poble i el nostre País Valencià.

I  les 6 milions de lectures han estat possibles amb la publicació de més de 17.600 articles en aquest blog i, els darrers anys també, en el nostre perfil de Facebook. A aquests més de 17.600 articles que són de la nostra collita, o siga escrits per nosaltres, cal sumar els milers i milers d'enllaços en Facebook a notícies i articles d'actualitat, normalment preses de diaris de paper i d'altres mitjans digitals.

Unes xifres que considerem són interessants, i més quan són d'un blog local d'informació que dia a dia està amb vosaltres gràcies a la voluntat només d'unes poques persones, sense cap guany ni ingrés de cap classe, que diàriament dediquen un temps del seu oci per tirar endavant un blog que, no anem a amagar res, cerca informar des d'una vessant progressista sobre la realitat de Tavernes i del País Valencià majorment, i sempre des del ferm compromís de defensa de la nostra llengua, les nostres tradicions, la nostra cultura... 

Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos en aquesta singladura. .