L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 10 d’abril del 2023

L'Ajuntament destina 107.474 euros en equipament del centre "Víctor Calatayud" per a Escola d'Adults, Escola Municipal d'Arts Plàstiques i Tallers d'Ocupació.

 

L'Ajuntament ha destinat 107.474 euros per a equipament de mobiliari i  informàtic de l'edifici “Víctor Calatayud”, les noves aules del qual es destinaran a l'Escola d'Adults Bolomor, l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i els Tallers d'Ocupació perquè puguen iniciar la seua activitat lectiva el proper curs escolar 2023/2024.

L'Ajuntament a través de la regidoria d'Obres que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, va efectuar una inversió superior als 200.000 euros per construir nous aularis en la planta baixa i en la primera planta, més els serveis complementaris, a més d'un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici. L'objectiu de l'habilitació era donar una solució a la demanda de dependències de la localitat, en especial l'EPA, Escola d'Arts Plàstiques i Tallers d'Ocupació. 

L'adjudicació de l'equipament suposa la finalització de totes les obres de millora i habilitació del centre "Víctor Calatayud" i així solucionar els problemes que fins ara tenia Tavernes en l'oferta educativa municipal.

 

Plànols de l'obra executada, per valor superior als 200.000 euros
 

Les obres permeten reubicar i reunir en un mateix centre totes les instal·lacions i aules d’EPA municipal, Escola d'Arts Plàstiques i també els tallers d’ocupació. per tant, podem dir que l'edifici "Víctor Calatayud" passa a ser un centre de formació integral en albergar l'escola infantil municipal, l'escola d'adults, els ensenyaments artístic i la formació ocupacional.

L'equipament del centre ha diferenciat dos conceptes distints:

- Mobiliari de les aules, per un valor total de 85.516 euros
- Equipament informàtic per un valor de 22.958 euros