L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 16 d’abril del 2023

Èxit dels concerts a la platja organitzats per la regidoria de Festivals amb motiu de les Pasqües

 

La regidoria de Festivals, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llacer, va organitzar ahir un concert dd l'orquestra "La Trocamba Matanusca" que va continuar després amb una actuació del DJ Culebra.

 

Hi havia un certa expectació davant la presència de "La Trocamba Matanusca", grup que és molt conegut a Tavernes en ser uns habituals en el Festivern, des de fa molts anys, i que ha animat sobre tot espectacles de carrer del festival, especialment els "correbars".

 


I la formació d'Ontinyent no va decebre ningú, amb una actuació diferent de la que solem vore en concerts de pasqua i a l'aire lliure: música potent,  festa i alegria compartida pels assistents que ballaren als ritmes i melodies de la música balcànica i ska (segona fotografia). Un public majorment de matrimonis i famílies que van gaudir de valent.

 

 
Després d'aquesta actuació, arribava l'actuació del DJ Culebra, i acabàvem la vesprada-nit amb un estil diferent i dedicat també a un públic diferent, joves majorment i amb molta presència d'adolescents del poble, que gaudiren de la música electrònica punxada pel DJ