L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: Enguany més de 10.000 persones participen en el Festivern



Era la pregunta del milió mateix a Tavernes al llarg del dia: ¿Tindrà el Festivern 10.000 participants?

I a hores d'ara podem assegurar que la resposta serà que sí, perquè a les 18'30 de la vesprada del dia 30, s'havien ja venut sobre les 9.800 entrades, segons s'ha comentat per fonts pròximes a l'organització.

Serà per tant el Festivern més nombrós dels que ha viscut Tavernes - cinc anys que la nostra ciutat acull el Festivern amb total èxit- i això es comprovable quan ara mateix passeges pels carrers: ambient festiu total, gran animació, molt de jovent i això que el dia gran serà demà, dia de Cap d'Any.

En aquestes circumstancies el ritme d'afluència a la taquilla ha estat i és constant al llarg de la vesprada i bona prova són les dues fotos que us oferim: la primera de primeres hores de la vesprada i la segona sobre les 6 de la vesprada, on es pot veure que la cua dona la volta a la plaça del Camp Municipal d'Esports.

La cua per entrades a primera hora de la vesprada
La cua sobre les 18 hores. Fixeu-vos com gira a la dreta de la plaça
I l'Ajuntament, que  l'any passat ja va haver d'habilitar de pressa una segona zona al polígon El Pla, i que enguany aquesta zona d'El Pla ja comptava dins de la planificació i estava a punt, i hagut d'habilitar al llarg de la vesprada una nova zona al costat de Marjaletes, com podeu veure a la fotografia. I mentre tant  hi havia gent que esperava que la màquina acabés per poder muntar les tendes.  


La gran afluència de gent ha fet que l'Ajuntament haja ampliat també els serveis de dutxes i vestidors en els espais esportius municipals.

Aquesta vesprada les activitats esportives han omplit el temps, fins ara mateix quan ja ha començat l'envelat a vibrar amb la música d'Assekes, i així fins la matinada. Us oferim unes fotos de les activitats esportives.

  Vistes de la zona d'acampada de Marjaletes



La foto que obri la notícia i aquestes dues són fotos preses per veïns dels edificis propers a la zona d'acampada de Marjaletes i que corren per la xarxa. Impressiona vore eixa mar de tendes de campanya. Gràcies als autors per les fotografies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Més de 10.000 a 25€ son més de 250.000€. No està mal no. Un éxit empresarial. Si senyor!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

I a vosté això no li ve al cap i s'avança i ho organitza? Nosaltres li podem assegurar que tindrà vosté el mateix tractament des de l'Ajuntament que l'organització del Festivern. Segur. Com amínim, perquè damunt per ser del poble segur també que li donaran totes les facilitats.

Per tant endavant, que en el poble ens fan falta emprenedors, així que anime's i a vore si en programa un altre festival vosté. La iniciativa de fer coses està oberta a tot el món.

Des d'ara mateix, té vosté tot un any per a començar a buscar els grups que hi participaran, buscar una empresa que li assegure dispose d'un envelat amb capacitat fins a 10.000 persones durant 10 dies, organitzar tot el sistema de propaganda, contactes amb empreses de publicitat, buscar gent que es dedique, etc i etc. perquè per si no ho sap li ho diguem, els tres dies són el fruit de tot un any, com l'Iboga que ja pot comprovar en la seua web, estan treballant de fa mesos de cara l'estiu.

I endavant, que tot això implica moure i donar treball a molta gent. Així que ànim, que en aquest poble calen iniciatives com aquestes.

Segur que no ho farà.

Simplement recordar-li que actuen 25 grups. Calcule només això que val, mes lloguer d'uns 10 dies de l'envelat, personal de seguretat, assegurances, i tot el que no es veu però que vosté ho podrà preguntar a qualsevol del poble que sàpiga d'espectacles.

Ànim i que tot no siga criticar. I felicitar a l'organització per l'èxit de tot tipus: musical, empresarial i de propaganda i donar vida a Tavernes, i sobre tot, posar-nos en el map.
Això no es paga amb diners. Ni la tranquil·litat de centenars de famílies del poble que veuen que els fills estan en el pble, sense conduir.

Anònim ha dit...

Zaskaaaaa!!!!