L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 de febrer del 2012

Urdangarin implica a Camps i Rita Barbera


El Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha revelat durant la seua declaració com a imputat davant el jutge instructor del cas Palma Arena, José Castro, les reunions prèvies que va mantenir amb l'alcaldessa de València, Rita Barberà, i amb l' expresident de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, abans que fos adjudicada a l'Institut Nóos l'organització de les jornades sobre turisme i esport denominades València Summit.
 
Urdangarin va  recordar com va contactar amb la primera edil de València, Rita Barberá, per proposar la celebració d'aquest esdeveniment, davant la qual cosa Barberá va considerar necessari que l'assumpte fos abordat en presència de Camps, segons han informat fonts jurídiques. 

Així, ha recordat que quan va anar a reunir-se amb l'expresident i cap de l'Executiu valencià, Francisco Camps, que va donar llum verda al projecte. Al cap de tres dies, ha subratllat, l'organització de les jornades van ser adjudicades a l'empresa llavors presidida per Urdangarin i entre el 2004 i el 2006 va tindre un cost d'uns tres milions d'euros pagats per la Generalitat a Nóos. , en un únic partit. 

Els contractes públics que va subscriure l'Institut amb la Generalitat suposen un total de 3, 5 milions d'euros a Nóos, davant dels 2,3 que va rebre del Govern balear.

- Segons EuropaPress
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs si pensem que Urdangarín,Camps,Rita,Fabra,Blanco o Chaves seràn condemnats,la portem clara.
Tot una gran trama corrupta per part de polítics de dretes i esquerres.
Mentrestant,la masa borreguera(o siga,nosaltres)"matant-nos" per defendre a Pepito(dreta)o a Juanito(esquerra).
DIVIDEIX I VENCERÀS!!!!,pensen ells(polítics),i mira que els surt bé la jugada.