L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

divendres, 10 de febrer del 2012

Esta boja la nostra espècie?El professor Enric Marco ens fa al seu blog una crònica de la presentació que va tindre lloc a Gandia del llibre d'un altre professor universitari valldignenc, Vicent Martinez Sancho.

La presentació de "L'ús de l'energia nuclear ¿Homo sapiens?" a Gandia la vam tractar ací, però ara us aconsellem de llegir tot el que ha preparat el professor Marco, de la Universitat de València, i no cal dir des d'una vessant més científica, que la nostra, més casolana. 


-