L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 25 de febrer del 2012

Avui manifestació contra el decret-llei promulgat pel govern valencià del PP

 Avui, a les 6 de la vesprada hi ha manifestació a les tres capitals de província valencianes valencianes convocades pels sindicats de la mesa de la funció publica,Intersindical Valenciana, CC.OO., UGT, CSIF i FSES amb el lema "No a les retallades en els serveis púiblics, depuració de responsabilitats en el Consell", així com exigir la retirada del decret-llei promogut pel govern valencià del PP.

La manifestació de Valencia s'iniciarà a les 6 de la verprada a la plaça de Sant Agustí, i es confia que es repetesca l'èxit de l'anterior, la del 26 de gener,  xifrada en unes 100.000 persones les que corregueren els carrers del "cap i casal", mentre 60.000 i 20.000 ho feren a Alacant i Castelló.


Els sindicats consideren que les mesures aprovades pel Consell governat pel PP el dia  5 de gener és una nova agressió al personal del sector públic i als serveis que es resten i ha estat qualificat com la major de tota la història i a més es compta en que només el País Valencià pateix aquestes retallades, i no cap altra comunitat de l'Estat.

Els sindicats acusen al govern valencià del PP de fer voler pagar la crisi i el balafiament de recurssos als treballadors mentre que els responsables, els polítics del seu partit que han governat la nostra terra els últims 16 anys, no els demanen cap responsabilitat.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaja Mani, em recordava la de la guerra d'Iran. Hem de felicitar-nos per aquesta llarga primavera que comencem. I en especial al seguiment de la Cotorra. NO sabem que tenim al poble amb vosaltres, l'equip tan ben dirigit de la Cotorra. I més després de desapareixer Público, al perdre la Chacon.