L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

divendres, 24 de febrer del 2012

Cáritas celebra acui divendres la seua assemblea general anual


Avui divendres celebra “Cáritas Interparroquial de Tavernes” la seua assemblea anual, com a punt de trobada entre socis, simpatitzants i voluntaris de l’entitat, tots amb l’objectiu de treballar per aconseguir un món més just.

Càritas Interparroquial de Tavernes, en la seua nota, agraeix de bestreta la col·laboració i estima que els veïns de Tavernes vénen donat al llarg dels darrers anys i els fa partícips de l’Assemblea Informativa que s’efectuarà al menjador del col·legi Patronat a partir de les 8 de la vesprada.

Es valorarà les activitats realitzades pels diferents equips de les dues parròquies: equip d’acollida, animació, tresoreria ... i es donarà a coneixer l’evolució dels distints projectes: Economat, alfabetització, rober.

ORDRE DEL DIA :

1 Pregaria i benvinguda.
2 Lectura i aprovació, si escau, de l’acta del darrer any.
3 Breu resum de les activitats realitzades durant l’any 2.011,
4 Informe econòmic 2011
5 Presentació de la Campanya 2.012: “Viu senzillament perquè altres, senzillament puguen viure”
6 Precs i preguntes
7 Moments d’encontre ( en el que prepararem un xicotet refrigeri 
- Segons la nota de "Caritas"
-