L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 27 de febrer del 2012

Ahir diumenge va tindre lloc la "crida" de les falles 2012




Ahir a migdia se celebrava el tradicional acte de la Crida des del balcó de l’ajuntament. Les comissions falleres de Tavernes es donaren cita a la Plaça Major per escoltar les paraules de l’alcalde, Jordi Juan, lloant les falles a les quals qualificava com la festa més tradicional i comuna que tenim els valencians, i acabava el parlament llançant un viva a cadascuna de les falles valleres.

El parlament de l’alcalde convidant a la festa va estar seguit pel parlament de les falleres majors, Verònica Martínez i Sheila Romero, que llegiren primer de manera conjunta unes paraules sota l’atenta mirada tant de l’alcalde com del president de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, Joan Cantus, des del balcó de l’Ajuntament com podeu vore a les fotografies.  (Si feu clic damunt les voreu més grans)

Les nostres falleres majors del 2012 ensalçaren la festa, i com no tingueren paraules de recolzament i agraïment al món faller i a tot Tavernes, que quedava convidat a sumar-se als actes de la semana fallera. Després, des del mateix balcó, saludaren al veïnat que omplia la Plaça Major. 


Les falleres majors estigueren en tot moment acompanyades per les respectives corts d’honor, la Cort Infantil formada per Paula Pellicer i Pons de la Falla Cambro; Anais Clemente de la Falla la Dula; Andrea Carbó i Grau, Paula Solanes i Andrés i Andrea Hernández de la Falla Portal i Andrea Campos i Magraner de la Falla Prado i la Cort d'Honor de la fallera major, integrada enguany per Isabel Gimeno i Sancho i Reis Llinares i Serra de la Falla Cambro; Laura Almiñana i Palomares i Esther Magraner i Enríquez de la Falla Portal i Sara Tur i Penadés i Beatriu Bosch i Perelló de la Falla Prado. 


En acabar la crida, es va procedir al lliurament de guardons i premis de concursos i activitats culturals i esportives celebrades fins ara, un lliurament que sempre estava molt aplaudit pels assistents i en especial per la comissió fallera guardonada.  
 A les 2 de la vesprada, es disparava una mascletada a l’Avinguda de Malta.
-


8 comentaris:

Anònim ha dit...

si, està clar que els del bloc sempre han sigut molt falleros...

Anònim ha dit...

Uns no són tant falleros ni polititzen les festes i altres són corruptaires i cacics... Q li farem!

Anònim ha dit...

SI,ES VERITAT Q VA SER EMOCIONANT XO CREC Q ES VA OBLIDAR ALGO MOLT IMPORTANT PER ELS FALLERS ,SENTIR EL HIMNE REGIONAL AL FINALITZAR EL ACTE

Anònim ha dit...

si i la marsellesa

Anònim ha dit...

pues apart de la marsellesa falta ballar sardanes,stem en valencia y als falleros mps agrada i al q no li parega be que s'hen vatja i mos deixe viure les falles com tal

Anònim ha dit...

En un context de tolerància tot tindria cabuda però precisament eixa qualitat no és de la que poden presumir molts falleros - he dit molt falleros, referint-me a les persones no la festa- i sobre tot en allò que fa referencia a la comunitat que tenim damunt en el mapa.

Podem fer la prova: un dia ballem sardanes en un acte de falles i vorem la reacció de molt falleros i l'endema ballem sevillanes o una muñeira i voreu la diferencia. Si fins i tot es posaran a ballar-ne.
I no parlem si es balla un chotis madrileño. Alguns fins i tot arribarien al sete cel.

Mira tot quina tolerancia ens demostres "i al q no li parega bé que s'hen vatja" amb faltes d'ortografia incloses.

Si vols dignificar l'himne "regional" el millor que pots fer es no clavar-lo en totes les sopes i saraus, sino quan simbolitze alguna més important que anar de marxa o de festa.

Anònim ha dit...

esta claro que en este periódico, como no sepas escribir bien en valenciano o no tengas sus mismos ideales ten ponen a parir más pronto que canta un gallo, hay algunas personas que no han tenido oportunidad de estudiar valenciano y no por eso tienen que sentirse mal,gracias todavía que por lo menos lo intentan,...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem de dir que això no és correcte. Sabem que tots no han tingut l'oportunitat d'aprendre valencià. Només demanem que els comentaris siguen comprensibles. No demanem escriptors de primera línea.