L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 13 de febrer del 2012

Milers de persona contra les retallades del PP Els manifestants pel Pont de Calatrava, entre Agora i Museu de les Ciències

Milers de persones s'han manifestat el cap de semana contra les retallades dels serveis públics a tot el País Valencià en llocs que simbolitzen el malbaratament dels últims anys de la Generalitat del PP.

A la ciutat de València, unes cinc mil persones es van concentrar a l'edifici de L'Agora, inacabat i sense perspectives de concloure en els pròxims anys, fins a la dàrsena interior del Port de València, per on discorren els bòlids de la fórmula 1 uns dies a l'any, cosa que té un cost de 20 milions d'euros per a les arques de la Generalitat.

A Alacant, els manifestants es van desplaçar fins les instal.lacions de la Ciutat de la LLum, els estudis de cinema impulsats per la Generalitat que arrosseguen un deute de 190 milions d'euros.

A Castelló, la concentració ha estat als voltants de l'aeroport sense avions, que ha costat 150 milions d'euros, ha gastat 30 milions d'euros en publicitat i encara no ha rebut cap avió.

Els manifestants, la immensa majoria empleats públics, han reclamat que es depuren responsabilitats pel malbaratament dels anys recents i que no es carregue contra els funcionaris. "Vosotros desPPilfarráis y Agora, nosotros pagamos", deia una pancarta en castellà a València que recollia el sentiment general de les tres marxes.

- Segons El País
-

-

1 comentari:

Per la patria ha dit...

Jo em vaig manifestar a Tavernes des del parquin fins a la piscina. Es pel poble com una aeroport sense avions o com els negocis d'Urdangarin. I damunt ara tiren els treballadors i treballadores al carrer. Vergonya de País.