L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 24 de febrer del 2012

Ahir va haver sessió de les Corts Valencianes i les porres van entrar a Les Corts


 Fabra es fa aplaudir, talment com feia Camps

Era d’esperar i aixi va ser: les protestes estudiantils i la violenta reacció de la Policia Nacional, van protagonitzar ahir la sessió de control del Consell en Les Corts. A més d'altres notes destacades, com que el president Cotino (del PP) li tallara el microfon al diputat Fran Ferri quan denunciava l’actuació policial i preguntava per la detenció del director general de Cooperació, que s'acabava de conéixer en la cambra solament uns quants minuts abans. 

Tot seguit, el vicepresident José Ciscar indicava que “ La primavera valenciana no té cap futur, perquè la primavera àrab és en països amb dictadures i ací no hi ha dictadura".
 
Tallar el micròfon, interrompre d’eixa manera l'ús de la paraula a l'oposició no era un gest molt democràtic, i menys encara ho van ser les agressions policials a xiquets que reclamaven una educació digna que es va poder vore al llarg del planeta. A pesar d’això, el Consell, és a dir el PP,  no les va condemnar i sí va criminalitzar els partits de l'oposició per sumar-se el dimecres a una manifestació oblidant que és un dret arreplegat en la mateixa Constitució. I tot seguit, l’acusació fàcil per a justificar les actuacions de les forces de seguretat: "Vostés perjudiquen la imatge de la Comunitat Valenciana, però la Comunitat Valenciana està per sobre de nosaltres", va cridar Alberto Fabra, el president, dins d’un discurs amb olor de ranci i de regust de temps de fa més de 30 anys.

"Què esperaven davant l’ atropellament? Silenci? Com fa 40 anys? Vostés sí que han reaccionat com aleshoires", li va contestar la portaveu d'Esquerra Unida, Marga Sanz.

De debat útil en va haver-hi poc. Entre les preguntes plantejades sobre les retallades en educación hi havia els 2.500 professors menys registrats ja pel Síndic de Comptes ( i suposem que les dades serán d’anys passats), la supressió de programes per a alumnes amb necessitats especials i l'estratègia dels centres d'utilitzar els diners destinats a menjador per a mantenir-se a flotació mentre duren els impagaments i els mateixos impagaments, entre altres. Això sí, no es va aprofundir en res gràcies a l'estratègia del menyspreu practicada per Fabra i el PP, heretada de l'era Camps, i que no va contribuir en res a un debat útil. 
 
De tota manera ens quedem en les paraules del president de la Generalitat de que no hi ha retalladles en Educació i que no han fet res que minve la qualitat del sistema educatiu públic. ¿Vosté lector/a s’ho creu?

- Basat en L'Informatiu
-

1 comentari:

Leoa Bassi ha dit...

Per de prompte no arriba ni la seua premsa , El Mundo, Las Provincias i la Razon, junt a l'ABC als centres. Això ocm a míni. Les substitucions com carrefour, dos per una. I ara ha arribat els diners ordinaris per a que s'ho gasten en el menjador que per supost ni se l'espera aquesta dotació econòmica.
Si fem el que fem ara que diuen que no hi ha retallades, espera a vore quan estiguen, Fabra.
Som la risa d'Europa democràtica.