L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 23 de febrer del 2012

1a cursa "amb autos i a la babalà" de la Falla la Dula


Els 'Autos locos' és un esdeveniment lúdic organitzat per la Falla La Dula de Tavernes de la Valldigna, donant ales a la imaginació dels apassionats de l'automoció, celebrant aquest primer any un divertit ral·li que demostre que enginy, creativitat i sentit de l'humor no falta a Tavernes. Estem buscant aficionats al bricolatge, plens de fantasia que sàpiguen fabricar extravagants cotxes amb els quals participar en aquesta1ª cursa absurda. Així que, si t'interessa, ja ho saps, encén el motor de la teua imaginació, posa't mà a l'obra i apunta't arreplegant el formulari d'inscripció en el Casal de la Falla La Dula.

PROGRAMACIÓ DISSABTE 3 DE MARÇ

9:00 h.
   TROBADA "AUTOS LOCOS" (EXPOSICIÓ PER AL PÚBLIC).
   EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE LA TRANSFORMACIÓ DELS AUTOS. 
10:00 h.
   ESMORZAR POPULAR
11:00 h.
   COMENÇA LA COMPETICIÓ
   ENTREGA DE PREMIS   
14:00 h.
   DINAR POPULAR

   
PREMIS
  1º Cotxe i equip més originals: Es valorarà tant el disseny del cotxe, la disfressa de l'equip i la posada en escena.
  2º Cotxe més ràpid.
  3º "El pupas", el cotxe més accidentat.
 
ITINERARI
- Eixida C/ Castellets, baixada per la C/ Pintor Sorolla i meta C/ Sant Antoni.
 
Actualment inscrits 14 autos
   Penya tot al vol.
   La mitad Merencianos.
   Geropa Racing Team.
   Team Runni.
   Los Butaneros.
   Cruañes il.luminació.
   Xe quin fum fa!!
 
entre altres més.





-

6 comentaris:

INDIGNATS ha dit...

Redeu que falleros sou aquesta legislatura...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens limitem a publicar el que amabablement ens han enviat. Com publiquem les notes del CETV, o del GMV o dels alumnes dels IES, si ens n'envien.

I aprofitem per aclarir que, el contrari del que s'afirma en algun blog -que no s'ha molestat en comprovar l'autoria- no tenim res a veure amb cap comentari.
Tampoc n'hem censurat cap sobre falles, discomòbil o res paregut.

Anònim ha dit...

Jajaja, cotorra m'has fet riue, que bo!!!!!

Anònim ha dit...

Jo soc del BLOC i he segut fallero de tota la vida!!!

Anònim ha dit...

I la primera falla del poble "Portal de Valldigna" la va muntar, amb alguns amics, i va ser el seu primer president durant uns quants anys un altre membre del Bloc, Josep SantMarti, persona que va ser regidor un temps del PNPV (un dels partits que van convergir a l'actual Bloc) i ha anat en llistes més d'una vegada.

En el Bloc, com en totes bandes, hi ha gent diversa i de pensaments diversos, i no es rebutgen les falles ni altres festes valencianes com alguns elements de la dreta cavernícola han volgut fer sempre creure. El que potser molta gent del Bloc rebutjava era precisament eixa actitud i polització que molts d'eixa dreta cavernicola demostraven contra la llengua i tot allò que fora reivindicació de les nostres senyes com a poble. Només cal recordar com eren les falles de Valencia, i fins i tot les d'este mateix poble fa anys.
De tota manera tot això ha canviat per a bé.

INDIGNAT ha dit...

Jo també he sigut del Bloc tota vida, i m'he cansat de veure com les falles utiltzen al polític de torn com si fos una titella i els que avans ho criticaven s'han donat compte que els vots són els vots....VERGONYA SENYORS, VERGONYA!!!