L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 13 de febrer del 2012

Matemàtica parda: 15 x 1 = 5 x 3



Hem dit en l'informe sobre hores extres, i són xifres reals, que una empresa – no, no direm noms- de seguretat privada ha cobrat 459.322,74  euros de l’Ajuntament en gairebe 5 anys. També hem dit que el cost d’un policía local, sense trienis,  amb tota la seua formacio per eixa tasca policial i amb l’autoritat que li confereix la llei, li ve a costar sobre els 2.200 euros al mes a l’Ajuntament. Una simple divisió ens diu que amb els diners que s’han pagat, hauríem pogut  contractar un policía local durant 208, 78 mesos.

Ara bé, si continuem amb la matemática parda, i pensem, a grosso modo, que un policía cobra 14 pagues a l’any, podem fer una altra divisió i tenim que amb eixos diners s’haurien pogut contractar a 15 policies durant un any. O si voleu, a tres policies cadascún dels cinc anys que han durat els serveis de l’empresa de seguretat privada a l’Ajuntament ( 15 x 1 = 5 x 3).

És a dir que l’anterior Ajuntament va deixar de contractar tres polícies locals a l’any , tres agents que vigilarien la seguretat dels ciutadans amb una formació específica d’agent de l’autoritat i que podien fer tasques que, no ho oblidem, els vigilants de l’empresa no podien fer de cap manera.

Això, són faves comptades, segons els números de l’Ajuntament. Doncs bé, a pesar que són coses bastant evidents, el PP va preferir contractar una série de serveis de vigilància (passeig, Casa de la Cultura, zona esportiva…) a una empresa de seguretat privada abans que contractar policies locals. 

I ara, el mateix grup polític que va actuar així, que preferiren donar el servei a una empresa abans que contractar més agents,  en tots els plenaris demenen la contractació de més policies, i suposem ho demanaran perquè els ciutadans estem ben ben servits quan a la seguretat ciutadana….  Algu ho entén?
-

6 comentaris:

Bowie ha dit...

Tal volta, eixes operacions bàsiques de aritmètica no siguen capaços de fer-les.

justícia ha dit...

El que cal que fer per part de l'Ajuntament es denunciar totes i cada una de les irregularitats que es troben. No pot ser que aquestes persones del PP, que mes mal no ho han pogut fer i encara van donant lliçons. Ja ho diu la dita, Quantes coses voràs si no et mors.

Anònim ha dit...

No tingueu por de dir noms. Dir Troyanos no és pecat.

Anònim ha dit...

Simplement, aclarar per si hagué confusió, que un policia local de Tavernes, només cobra 1350 E, de nou ingrés. Cotorra aclareix lo que dius, que pots enganyar a la població, i en aquests moments de crisis, aixó falta..

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons les nostres fonts i son ben fiables un policia local sense trienis TE UN COST AL MES PER A L'AJUNTAMENT, O SIGA COBRA EN BRUT, SOBRE ELS 2.200 EUROS, DELS QUALS EN REBRA EN NET ELS 1350 QUE VOSTE DIU.

Ho vam dir: un agent de la policía, sense trienis, cobra en brut (part de la seguritat social inclosa) sobre els 2.200 euros al mes,

Anònim ha dit...

si però tenir un mitjà de comunicació al teu costat val tot eixos diners, no oblidem que estaven jugant-se l'opinió pública.