L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 29 de febrer del 2012

Tot a punt per a la III Valldigna Extrem 2012



 
 La Mancomunitat de La Valldigna amb la col.laboració del Centre Excursionista de Tavernes, el Grup d'Esports de Muntanya de Benifairo i el Club de córrer La Llebre de Simat organitza la III edició de la Valldigna Extrem 2012. 

És una marxa senderista que tindrà lloc pels contraforts muntanyencs de la Valldigna i  passant pels termes i nuclis urbans de Tavernes, Simat i Benifairo. Així mateix es una de les activitats esportives i culturals enmarcades dintre dels actes del Dia de La Valldigna amb l’objectiu que es convertisca en la festa del senderisme per a tots els valldignencs i els forasters que vulguen participar.
 
 L'eixida serà a les 07'00 hores des de l'Ajuntament de Simat i l'arribada al voltant de les 19'30 hores a la Plaça Major de Tavernes.  La distància de la marxa es de 40 kilómetres, eixint de Simat de la Valldigna, pel camí del Barranc de les Cases, La Visteta, Font del Cirer, el Penyalba, Font del Gos, repetidor de l'Ombria, castell de Marinyen, Benifairó de la Valldigna, Barranc de Maluc, Tossalets, Font del Barber, Font de la Sangonera, sender dels Amoladors i Tavernes de la Valldigna.

Els participants es desplaçaran a la localitat de Tavernes de la Valldigna, on hi haurà un autobús per a dur-los a Simat de la Valldigna,  lloc l'eixida de la Valldigna Extrem. Es fa  així  per a que a la tornada, que s’arriba a Tavernes, tots els participant puguen agafar els seus propis cotxes.

 Les inscripcions seràn el mateix dia de la marxa, quan  agafen l’autobús a Tavernes (a Gran Via de les Germanies, davant de Mercadona) o a la porta de l'Ajuntament de Simat. El preu de les inscripcions es de 3 euros i es donarà el reglament de la marxa a tots els participants i un detall commemoratiu de la Valldigna Extrem a totes les 100  primeres inscripcions.

 Els participants hauràn de portar calçat adequat, aigua, esmorzar i dinar. A la Font del Cirer (esmorzar) i a Benifairó (dinar) hi haurá avituallaments de beguda i picadeta. També hi haurà un vehicle de recolzament per a tots aquells que es vulguen retirar.
 
- Remés pel CETV
-