L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 25 de febrer del 2012

Els sindicats presenten un escrit amb 97.000 firmes per demanar una reunió amb el president de la Generalitat


Els representants dels cinc sindicats que formen la Taula General de Negociació del personal funcionari, estatutari i laboral, UGT PV, CCOO PV, CSIF, FSES i Intersindical Valenciana van  presentar ahir un escrit a la Generalitat, avalat per 97.000 signatures, on sol·liciten una reunió amb el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i la retirada del decret llei de retallades i ajustos aprovats pel Consell el passat 4 de gener.

Els cinc sindicats han sol · licitat també la destitució del conseller d'Hisenda i Administració Pública, José Manuel Vela, "per ser responsable directe en l'elaboració i execució dels pressupostos de les últimes legislatures". Els sindicats han avançat que "a causa del suport popular" amb les 97.000 firmes rebudes en les últimes setmanes "potser es plantege una iniciativa legislativa popular en contra del decret aprovat pel Consell”.

També han demanat un "suport màxim" per a les manifestacions que hi ha convocades avui dissabte, a partir de les 18.00 hores, en les tres capitals de província de la Comunitat amb el lema "No a les retallades en els serveis públics. Depuració de responsabilitat al Consell "

Les assessories jurídiques dels cinc sindicats s'han reunit perquè encara que han presentat un recurs d'inconstitucionalitat del decret llei, pensen que es pot actuar també la via ordinària. La retallada del Consell afecta un 70 per cent a l'Educació i la Sanitat, segons els sindicats, que afirmen que no és només la baixada de salaris dels docents o els sanitaris sinó que afecten els serveis que rep el ciutadà amb les mesures contra que van en contra de la qualitat d’aquests serveis.

-