L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 25 de febrer del 2012

ARTICLE D'OPINIÓ: #PrimaveraValenciana


Intereconomia afirmava ahir al seu noticiari de la nit el següent: “Enric Morera es el tipo que ha montado PrimaveraValenciana“. Ho he sabut després al visionar el vídeo. És, evidenment fals, com ja vaig dir en directe. No saben el què està passant. Han perdut el sentit de la realitat i no troben explicacions al que s’ha denominat #PrimaveraValenciana i que ens connecta amb noves formes d’actuació ciutadana. Què estem al segle XXI, senyors i senyores!. 

Com el President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, un President mut, impassible quan els joves, han estat apallissats durant dies mentre reclamaven els seus drets, primers socials i després democràtics. S’ha estimat més callar i fer deixadesa de les seues funcions. No ens representa. 

El passat dijous dia 16, durant la sessió de control a les Corts Valencianes li vaig fer el següent pronòstic: “Li anuncie que si vosté continua amb eixa actitud de pagar als multimilionaris i negar el pa i la sal al nostre poble, la ciutadania es rebel·larà, com s’han rebel·lat joves de l'Institut Lluís Vives. I li dic, que jo em posaré al costat del nostre poble i treballarem per articular un moviment cívic i pacífic per a dir que ja està bé de governants insolvents… (BOC 16 febrer- Corts Valencianes).

I efectivament estem al costat del nostre poble, que no és l’enemic, o pot ser sí que ho és d’aquells que s’han fartat de saquejar les arques públiques amb plena impunitat. Ens hem posat al costat dels nostres ciutadans, per a evitar càrregues desmesurades, per denunciar que als nostres joves se’ls aplica la llei Corcuera, la de la patada a la porta. 

Hem estat al carrer (diu l’extrema dreta que per a instrumentalitzar els joves), per a evitar la violència de la direcció política de la policia. Hem estat al nostre Institut, per a recuperar la normalitat democràtica. I efectivament hem posat a disposició dels ciutadans un instrument de reflexió, de informació, de denúncia i d’activisme ciutadà. Posem el poc que tenim al servei del nostre poble. Altres s’han enriquit amb els diners públics i han fet i fan ostentosament una ús pervers i -pel que sembla- il·lícit dels recursos públics. Afortunadament no tots som iguals.

Enric Morera

Diputat de Compromís Corts Valencianes
-