L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

diumenge, 26 de febrer del 2012

Divendres va haver una "Nit d'Albaes"La nit de divendres, com ací ja havíem donat a conéixer, va tindre lloc una Nit d’Albades. El tradicional acte valencià va ser molt emotiu i més per a les nostres falleres majors, Verònica Martínez i Sheila Romero, a les quals podeu vore enmig de la imatge al costat del nostre alcalde, Jordi Joan, i del president de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, Joan Cantus.

I va ser molt emotiu perquè en vora de vers, ben rimat pel “versaor”, i amb la veu del “cantaor”, escoltaven una cançons ben nostres dedicades a la seua persona.

Enguany la Nit d’Albades es va iniciar a la plaça de l’Ajuntament i continuava en la Falla Cambro, Falla Passeig, Falla La Via, Falla Prado, Falla La Dula i Falla Portal.

-