L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

dimecres, 8 de febrer del 2012

Continua l'opacitat i falta d'informació en el govern del PP. Segons Mònica Oltra:“Els crèdits de Bancaixa a Carlos Fabra expliquen perquè el PP es nega a què Olivas comparega a Les Corts”.


La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mónica Oltra, s’ha referit avui a l’escrit de l’acusació popular del cas Fabra que considera què l’expresident de la Diputació de Castelló va firmar hipoteques amb Bancaixa per a blanquejar diners. 

"La concessió de crèdits hipotecaris a Carlos Fabra per al presumpte blanqueig de diners evidencia la complicitat de Bancaixa. L’ús partidista realitzat pel PP de les caixes d’estalvi valencianes arribà al punt de cooperació necessària en un cas de corrupció, en unes actuacions que expliquen perquè els valencians i valencianes hem perdut les nostres ferramentes financeres. La negligent gestió de les entitats financeres no pot quedar impune”, ha assenyalat Oltra.

Segons Oltra “després d’haver conegut la notícia sobre el suposat blanqueig de diners de Carlos Fabra a través de Bancaixa,  hem entés perquè la majoria del PP en la Mesa de les Corts acaba de denegar al grup Compromís la petició de compareixença de José Luis Olivas i així donar compte davant el parlament valencià de la seua gestió al capdavant de l’entitat financera”.

La diputat ha dir que la coalicio Compromís demana la compareixença perquè hi ha molts episodis dubtosos, molta foscor i moltes sospites en la gestió del senyor Olivas en Bancaixa i per això, reclamem que done la cara davant del poble valencià en la seua cambra de representants. 

Per a Oltra, la negativa a què Olivas comparega "evidencia que el Partit Popular segueix tapant les misèries i actuacions de dubtosa legalitat dels seus dirigents i per això posa tots els entrebancs possibles a la transparència i a què tingam un poc de llum sobre la gestió de les caixes d’estalvi que ha portat a la ruïna al sector financer valencià”. 

Compromís ha assenyalat que l’actitud del PP novament contradiu la crida a la transparència que el President de la Generalitat, Alberto Fabra, del PP va fer a l’inici del seu mandat i que cada vegada més està quedant en paper mullat  .


- Segons Llibertat i Igualtat
-