L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 de febrer del 2012

Qüestió d'amfitrions



LaCasaCalba anunciava ahir la creació d'un nou cicle musical a la ciutat a la ciutat de València. 'Hostes' constarà de tres concerts en què diversos grups valencians presentaran a la ciutat grups foranis. Entre el 23 i el 25 de març, Arthur Caravan, Òscar Briz i Ovidi Twins exerciran d'amfitrions d'Oliva Trencada, Maderita i Rick Treffers. D'ací, segons la nota emesa per la discogràfica, el títol del cicle.

El primer concert doble tindrà lloc el divendres 23. La banda mallorquina Oliva trencada presentarà, per primera vegada a València, el seu darrer àlbum, el llibre-disc Perleta negra (LaCasaCalba Ed., 2011). Tindran els illencs uns housemates en sintonia: els xicots d’Arthur Caravan, que desplegaran Atles enharmònic, el seu segon treball d’estudi, una cartografia (i una cançografia) rockera, progressiva i experimental.

Dissabte serà una nit totalment acústica amb la presència del pop d’autor. Òscar Briz, acompanyat per la guitarra acústica i la veu de Josep Pérez i les percussions de Víctor Traves. En casa compartida tindrem també Maderita, un edifici bastit per un dels històrics del pop valencià, Julio Bustamante, i per l’empenta dels joves Ciudadano. Maderita és una agrupació folkie i el seu Vivir para crecer (El Volcán, 2010), una de les sorpreses discogràfiques de la temporada.

Per últim, Hostes albergarà el diumenge 25 una darrera cita amb dos grups ben diferents, i en una sessió matinal tocaran els inclassificables i paròdics Ovidi Twins i l'holandès Rick Treffers. A diferència dels dos primers concerts, que tindran lloc a la sala El Loco, el de diumenge tindrà un aforament molt limitat, donat que se celebra al local d'Arquitécnica Ruzafa.

-Segons l'Informatiu
-