L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 15 de febrer del 2012

L’Ajuntament de Tavernes entrega dues motos noves i dos quads cedits de la Policia Local a Protecció Civil . I suma i sigue... al final!



L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest matí amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que estava acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni i per l’intendent en cap de la Policia Local, Miguel Chofre.

L’ajuntament ha fet entrega de dues motos noves a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil i un quad, que se suma a l’altre que l’agrupació ja havia rebut temps arrere.

El coordinador en cap, Julio Miralles, acompanyat pels voluntaris Narcís Coves, Adrià Zarzoso, Alexis Talens, David Borràs i Maria Gascón han rebut de manera oficial els vehicles que passen a formar part de la dotació de material.

L’alcalde, Jordi Juan, ha manifestat que “l’Ajuntament sempre ha apostat fermament per donar suport a qui, de forma totalment altruista, dedica temps i esforços a ajudar tots els nostres veïns. Els voluntaris de Protecció Civil de Tavernes es mereixen comptar amb els mitjans que els cal per ajudar a servir la nostra societat, i som nosaltres, des de l’Ajuntament, qui tenim l’obligació de facilitar-los-els perquè puguen complir una tasca tant d’agrair”.

La dotació de dos vehicles nous per al cos de voluntaris es produeix en compliment del Reglament Municipal de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil. Aquest reglament va estar aprovat en el 2008 i contempla que és la corporació municipal qui ha de proveir els mitjans necessaris perquè la ALVPC compte amb material específic que garantisca la ràpida intervenció davant de qualsevol situació d’emergència, especialment en el camp del transport.


Amb la donació d’avui, la flota de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil passa a ser de 7 vehicles, els quatre motius de la noticia, més un vehicle 4x4, un vehicle contra incendis i un remolc amb dipòsit contra incendis.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha reconegut “la feina desinteressada que realitzen tots i cadascun dels voluntaris de Protecció Civil a Tavernes, ja que són un element clau i fonamental per a contribuir a garantir la seguretat dels veïns de la nostra ciutat, i és un punt del qual ens sentim vertaderament orgullosos”.

El servei de voluntariat de Protecció Civil de Tavernes de la Valldigna comprén el conjunt de personal voluntari i recursos materials integrats en l'Agrupació Local de Protecció Civil del municipi, i té com a finalitat canalitzar la participació dels ciutadans, lliurement i desinteressadament, dins de l'organització de la protecció civil descrita en la Llei 9/2002, de 12 de desembre, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d'Emergències de la Generalitat i en el Reglament Autonòmic.

La ALVPC és una organització de caràcter humanitari i altruista, que actua de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, els béns i el medi ambient de la Comunitat Valenciana, i que desenvolupen les tasques pròpies de la protecció civil.

- Segons el web municipal


L’estrany cas de les motos avui lliurades a Protecció Civil

Les motos avui lliurades, segons hem pogut conéixer, van ser encomanades a un proveïdor local ja fa temps, en concret en la passada legislatura, però fins ara havien estat pràcticament “desaparegudes”, anem a usar eixa paraula, per donar a entendre que ningú sabia res d’elles i no havien arribat a l'Ajuntament.

S’havien encarregat a un proveïdor, però sembla ser que la compra no estava contemplada en el pressupost, no tenia la corresponent consignació pressupostària i ni s’havien pagat o donat algun descàrrec, motiu pel qual tant estaven en casa del proveïdor i no s’havien entregat a l’Ajuntament.

El nou govern no en sabia res i va ser la mateixa Protecció Civil qui en vore que passaven els mesos i ningú els deia res, es va interessar i va preguntar quan disposarien dels nous vehicles encomanats.

És a partir d’aquest moment, quan preguntant es coneixen les circumstàncies de la compra i el govern actual ha de fer les gestions i els tràmits administratius que cal per solucionar el “problemeta” – un més- , que ha tingut el final que ha motivat la notícia: el lliurament a protecció civil.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fí algo nou per als xicots aquestos que tot el que tenen es heretat, enhorabona i amunt ...

Anònim ha dit...

A vore si al fi es dona un recolzament verdader per tot l'esforç que han fet, fan i faran per tots nosaltres i que NO es queden com sempre ha segut en paraules; la prova les motos...