L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 20 de febrer del 2012

L'equip de curses de muntanya va córrer a la Vall d'Uixó

Ahir diumenge l'equip de curses per muntanya de la Valldigna va participar en la II prova Campionat de la lliga de curses per muntanya de la Comunitat Valenciana, celebrat a la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó i organitzat per el Grup de Muntanyisme Penya Mur i Castell la Tuga

300 corredors van eixir en la  cursa, una prova molt exigent en un circuit de 20.6 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 1500 metres, on tenia la seua màxima altura a 590 metres de l’emblemàtic cim del Pipa. El mati va ser fresquet, però després els participants s’han trobat amb un dia molt bo i solejat.

Els corredors que han participat de la Secció de Muntanya-Atletisme de la Valldigna:

XAVIER NEGRE REIG LLOC 5, TEMPS 1:01:04 : JUNIOR MASC
XIMO ESCRIHUELA BOSCH LLOC 73, TEMPS DE 2:24:21: ABSOLUTA
JORGE GALVEZ ROMAN LLOC 112, TEMPS DE 2:39:00 : ABSOLUTA
SALVADOR PONS ALBEROLA LLOC 148, TEMPS DE 2:49:34: ABSULUTA
EMILIO GONZáLEZ MUñOZ LLOC 54, TEMPS DE 3:07:16 :VET-MASC

La participació valldignenca s’ha completat en esta cursa per muntanya, d’àmbit de la Comunitat Valenciana, amb la de l’àrbitre principal de la cursa Paco Sales membre de la junta Directiva de la FEMECV i del Grup Muntanya Valldigna.