L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 23 de febrer del 2012

Baldoví denuncia en el Congrés les actuacions de la policia a València


El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha parlat al Congrés de l’educació cívica que volen implantar a la força a València. “Estos dies s’han tractat al nostres xicotets ciutadans com a delinqüents i se’ls ha dit que eren enemics”. 

El president del Congrés ha intentat dues vegades llevar-li la paraula dient que no es cenyia al tema. Baldoví li ha respost que estava traslladant el que volen els ciutadans: dimissions i respecte. “Algú al PV ha perdut els papers i la delegada del govern i el cap de policia haurien d’anar-se’n a sa casa”. Finalment, Baldoví ha recordat que va ser espentat i colpejat a València.

Podeu escoltar la intervenció al vídeo:


-