L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

divendres, 3 de febrer del 2012

Homenatge a l'Ovidi, en el seu 70 aniversari



Demà hauria fet 70 anys. Una de les últimes actuacions públiques la vam tindre a Tavernes, l'any 92, amb motiu de l'edició "Infinitud de paisatge" per la regidoria de Cultura que gestionava Miquel Bononad, regidor del Bloc, obra del nostre poeta Joan Vicent Clar (Mac).

Ací ho explicavem temps enrere:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/04/lluis-roda-explica-joan-vicent-clar.html

Ara podem tornar-lo a vore amb una gravació on Ovidi Montllor posa veu a Joan Fuster. Feu clic a l'enllaç:

Recitació

-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Des la discrepancia ideológica, reconeiximent a la persona, a un home que treballà pel poble valencià i la seua llengua.

Valldignenc ha dit...

Gran Ovidi! Cada vegada que s'escoltin les seves cançons se'm posa la pell de gallina...

Anònim ha dit...

No penseu comentar res de la nova situació dels sectors de Marjaletes després la "desfeta" del IVVSA?
Hi ha molta gent que estem pagant ja fa uns anys religiosament IBI urbana, no pocs diners per cert, per terres que encara no sabem que va a ser d'elles. Canviarà la qualificació urbanística de les terres (amb la consegüent disminució d'ingressos per a l'Ajuntament)? Es mantindrà justificada per l'entrada d'un nou agent urbanitzador?

Supose que vàreu oblidar comprar el Levante-EMV fa dos dies...ai

http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/02/01/cierre-ivvsa-entierra-1400-vpo-tavernes-valldigna/877568.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

I quina és eixa nova situació? Que no es fa la urbanització?
A nosaltres no ens ve de nou. Això ho estem dient i anunciant de fa tres anys i només calia que caiguera de madur, com així ha passat. Fes una recerca enrere.

I el fet d'executar o no la urbanització, no suposa cap canvi respecte a la qualificació dels terrenys, qualificats com urbans des del 2004 amb el nou PGOU aprovat en solitari pel PP.

No se perquè, a nosaltres ens fa la impressió, per la manera com escrius de que saps perfectament quines són les respostes a les preguntes que fas.

Ah, no se'ns va oblidar comprar el Levante-EMV. El llegim tots els dies, com Las Provincias, El Pais, El Mundo i El Periódico.

Tampoc anem darrere o a l'ombra del que publiquen altres mitjans. Unes vegades ens avancem i altres ens endarrerim.

Anònim ha dit...

Joan Vicent Clar era "Mac" y no "Max".

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. Un despiste.