L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 9 de febrer del 2012

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, vota en contra de la moratòria de les energies renovables presentat pel govern de Rajoy.




El parlamentari valencianista ha indicat que  “és una mesura injusta, retrògrada i que beneficia només a un grup de companyies elèctriques agrupades en una associació, que sembla que són les que dirigeixen la política energètica del govern de Rajoy. A més, esta moratòria no va a solucionar cap problema de dèficit de tarifa però si que posa en perill molts llocs de treball”.

Baldoví ha donat la benvinguda al PSOE al grup de partits que s'oposen a la moratòria i ha recordat que, el govern de Rodríguez Zapatero, va imposar una reducció de la tarifa als productors d'energia fotovoltaica, malgrat existir un acord de 2007 que garantia esta tarifa durant un termini de 25 anys. “Ara els hem de donar la benvinguda per eixe canvi d'opinió”.

Compromís considera que el govern central, “a més de defensar a les grans companyies elèctriques, que tenen grans beneficis a costa de l'estat, dels consumidors i el medi ambient, l'executiu de Rajoy demostra que no té ni idea del potencial de les energies renovables com una font de generació de recursos elèctrics i també de creació i manteniment de llocs de treball”

Joan Baldovi assegurava que amv la votació produïda aquet matí al Congrés, el president Rajoy i el PP han condemnat a moltes persones a perdre els seus llocs de treball i posa en perill la pervivència d'empreses, tot el contrari al que necessitem en este moment de greu crisi econòmica”.

El parlamentari de la coalició valencianista presentarà preguntes i iniciatives “per a defensar el sector de les energies renovables, per ser una indústria necessària, amb futur, productiva, respectuosa i que, a més, genera ocupació mentre que el PP amb iniciatives com l'aprovada hui, es dedica a destruir llocs de treball”.

- Nota de premsa de Compromís
-