L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 9 de febrer del 2012

PLENARI DE FEBRER: L’Ajuntament anuncia l’adhesió al Calaix Jove de la Safor





El regidor de joventut, Josep Llacer, va anunciar en el plenari l’adhesió de Tavernes al Calaix Jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

El regidor explicava que l’adhesió suposa una inversió de 500 euros de la partida de joventut i es treballarà per a coordinar els joves i les associacions juvenils de Tavernes amb la resta d’associacions juvenils de la comarca.

Llacèr assenyalava en el plenari que l’adhesió al Calaix Jove de la Safor fara que Tavernes forme part activa de la xarxa de jóvens de la Safor, i  per tant participarà en les activitats que desenvolupen, entre les quals comentava el circuit de música, l’exposició de jóvens creadors, i la trobada de jóvens de la Safor que informava enguany se celebrarà a Simat.

Calaix Jove de la Safor

 
El "Calaix Jove de la Safor" és una Unitat d'Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. L’objectiu és constituir un instrument de cooperació i intercanvi per al desenvolupament de les polítiques integrals de joventut amb els municipis de la comarca de la Safor, així com potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, a fi de generar accions d’àmbit supramunicipal i/o comarcal.

Consta dels següents projectes:

Pàgina web
On es pot accedir a informació sobre les diferents activitats per a joves que es fan a la comarca, sobre els diferents projectes del Calaix Jove, a més d’altra informació d’interés.


Circuit de Música
Projecte on els protagonistes són els joves músics de la comarca.
Es tracta d’un concurs itinerant on els grups seleccionats actuen en directe en diferents locals dels municipis que participen en el circuit. Entre totes les actuacions, es classifiquen els grups per a la final que té lloc el dia de la Trobada de Joves.

Trobada de Joves
Aquest és un projecte que va començar l’any 2004 a Benirredrà, on es va celebrar la primera Trobada. Es tracta d’una jornada organitzada pels diferents municipis que composen el Calaix Jove que cada any se celebra en un poble diferent, amb la intenció de donar a conéixer les associacions juvenils saforenques i fomentar l'associacionisme entre els joves, a més de mostrar altres activitats culturals, esportives i d’oci del seu interés.
Compta amb una revista elaborada amb la col·laboració dels alumnes de TASOC de l’IES Veles i Vents de Gandia.

Creart jove
Exposició d’art col·lectiva itinerant realitzada pels joves creadors de la comarca.
Compta amb una representació de diferents tècniques artístiques actuals: graffiti, dibuix, gravat, escultura, pintura, fotografia i audiovisuals.
Per a l’exposició, s’elabora un catàleg maquetat pels alumnes Preimpressió de FP La Safor (Beniarjó), on es pot trobar informació sobre les obres d’art i els artistes.

-