L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 18 de febrer del 2012

Temps de carnestoltes





És temps de carnestoltes i un any més, a la Plaça Major, els xiquets i xiquetes de Tavernes han celebrat aquesta festa anunciadora de la próxima entrada del temps de la Quaresma i posterior Pasqua.

Pot ser per això, perquè la Quaresma és un temps de sacrifici, d’expiació de les nostres culpes i pecats, segons la tradició cristiana, la proximitat de l’entrada sempre s’ha fet amb un acomiadament d’alegría, amb joia i amb diversió.

Ahir divendres, a l’eixida d’escola els xiquets i xiquetes es reuniren a la Plaça Major, que va estar molt concorreguda i feren una gran festa que va comptar amb música, atraccions i actuacions que ens van recordar la cavalgada dels Reis. 

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran festa? Al meu parer, i em sembla que el de molta més gent, pels comentaris que vaig escoltar, l'espectacle de divendres fou bastant raquític per dir-ho suau.... En cap moment teníem la sensació d'estar en una gran festa. A banda del contingut, als animadors no se'ls escoltava bé, a tota hora hi havien parons.... Si aquest ens ha fet recordar a la cavalcata de Reis, a la que tant bé m'han parlat, ja no sé què pensar...