L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dimecres, 29 de febrer del 2012

El president de les Corts, Juan Cotino (PP) tracta de censurar Mònica Oltra


La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, defen en el Ple de Les Corts que l'administració ajude les famílies que busquen els seus fills furtats. El President de Les Corts, Juan Cotino, tracta de censurar Oltra quan la parlamentària denuncia la implicació de persones e institucions vinculats a l'església catòlica en este assumpte. No cal recordar a quina "organització religiosa" pertany Cotino, la mateixa que Camps.

I seguint un poc el que es diu en el vídeo i fent històia: ¿Qui va cridar l'atenció a Cotino fa un any quan va nombrar al pare de Mónica Oltra durant la seua intervenció?"
-