L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 24 de febrer del 2012

Sico Fons fa doblet: l'entrevisten a Canal 9 (¡Miracle!) i presenta el seu nou llibre demà


L'escriptor de Tavernes i bon amic de La Cotorra - sabem que ens llig tots els dies - està d'enhorabona.

Primer: perquè l'han entrevistat a Canal 9!!! ¡Qui ho havia de dir, Canal 9 interessant-se per un llibre en valencià on tant i tant fa ironia d'aspectes de la política valenciana dels darrers anys!  De tota manera, ja varen anar en compte que no es desmadrara la cosa i que aquells relats que podien fregar temes "tabús" valencians (tabús per a Canal 9 i el govern valencià, clar) no es tractaren.

Ací teniu l'enllaç:


Segon: Perquè avui divendres, dia 24 de febrer, presentarà el seu recull d'articles a la Casa de la Cultura a les 20:00h.  Un recull que ha pres forma de llibre, publicat per Voliana Edicions, i que es diu "Genocidi (in)visible". Com hem dit, arreplega molts dels articles del Sico Fons publicats en diferents mitjans i que parlen sobre el "problema" de la nostra llengua minoritzada i assetjada, sobre nacionalisme i política en general. 
 

L'acte anirà a càrrec del gran comunicador i professor Jaume Talens. L'autor ja ha dit que "com d'habitud, procuraré passar el més desapercebut possible".

Esteu tots i totes convidats.
-

3 comentaris:

Bonic ha dit...

El del pèl blanc que feia de presentador no tenia ni idea, ja veus parlar de l'apicultura. Quina vergonya de presentador i sembla que director del programa. La presentadora comparant-lo amb Quim Monzó, i Sergi Pàmies, estava més afortunada i donava una qaulitat a l'entrevista. Però a Tavernes no sabem que tenim amb Sico. Per cert que sembla que parle molt millor. Haurà anat a classe de logopèdia?
Demà el podeu vore amb el seu nou estil de comunicació. Esperem que si parla bé no perda la forma i l'estil d'escriure. Tot un persoantge, dos mesos de l'any dos llibres esentats. Un fenòmen sense parell.

Anònim ha dit...

Sí que és veritat que no sabem apreciar suficientment la vàlua d'un escriptor polifacètic com Sico Fons. Us anime a llegir-lo perquè ho comproveu per vosaltres mateixos.
I enhorabona a l'autor per aquest nou llibre que ens presenta ara.

Anònim ha dit...

Xè , el Sico i el Jaume parlant de politica. Valga'm Déu!!
I per a postres el Bossi i el Dario Fo.