L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 15 de febrer del 2012

Tota l'oposició abandona les Corts per l'expulsió de Mònica Oltra, de Compromís



El president de la Cambra la expulsat per portar una samarreta que denunciava la corrupció. Els diputats de tota l'oposició, del PSPV, Compromís i EUPV, han abandonat l'hemicicle de les Corts Valencianes quan el president de la cambra, Juan Cotino, ha expulsat la diputada de Compromís Mònica Oltra per no tapar-se la samarreta que portava i que denunciava la corrupció: "No nos falta dinero. Nos sobran chorizos". Cotino li ha dit que es tapés, Oltra s'hi ha negat i l'ha expulsat després de cridar-la a l'ordre. Just en aquell moment s'havia de debatre la proposició d'EUPV per reprovar l'ex-president Francisco Camps.
Quan Cotino ha ordenat Oltra que sortís, la diputada ha marxat, i l'han seguida tots els diputats de l'oposició. Tot just després s'havia de debatre una proposició no de llei d'EUPV que demanava al Consell la rescisió del contracte de la Fórmula 1 i una altra que instava a reprovar l'ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, per considerar-lo responsable de signar acords 'lesius per a les arques públiques i haver actuat contrariament als interessos generals. Com que no hi havia els diputats de l'oposició, la proposició s'ha desestimat.

Es deu sentir al·ludit amb la paraula xoriço

Als passadissos de les corts, Oltra ha explicat: 'Jo he fet ús de la llibertat d'expressió i he fet el que pense que el poble sent, perquè jo sóc diputada del poble'. I ha s'ha referit a Cotino: 'Si se sent al·ludit amb la paraula xoriço és perquè se sent identificat amb la paraula. Cotino ha d'entendre que açò no és una dictadura, sinó un parlament on la llibertat d'expressió i la democràcia significa pluralitat, per més que els moleste'.

- Segons VilaWeb. Foto EuropaPress
-
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també sóc Monica Oltra!!! Tant de bo n'hi hagués una a cada Ajuntament allà on governe el PP!

En nom de Déu ha dit...

ALS DEL PP ELS MMOLESTA UNA CAMISETA I NO ELS MOLESTA UNA CREU I UN POBRE HOME MORT PRESIDINT LES SALES. Que baixe Déu i se'ls emporte a tots els xoriços del PP o del partit que siguen.
Quanta mentida i corrupció. Aneu a una plenari de Tavernes i voreu.

vitero ha dit...

jo tambe vull una samarreta de eixes. aon la puc conseguir?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons hem llegit en la premsa, eixa samarreta li l'ha feta sa mare. Una samarrate normal i li ha cosit les lletres, fetes de tela.