L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 24 de febrer del 2012

Alumnes de l'IES Jaume II el Just demanen la reforma del centre

  

45 alumnes de l'IES Jaume II el Just, de Cicles Formatius, han assistit a les portes de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de València per tal de manifestar el seu malestar pel lamentable estat del centre educatiu de la Valldigna.


Ha estat una manifestació pacífica on s'han recollit sobre les 400 signatures de gent que passava pel carrer que firmava gustosament després d'exposar-li el cas i se solidaritzava amb els joves de la Valldigna.


També s'ha redactat un manifest que s'ha lliurat després de la recollida de firmes a un càrrec de la Conselleria. Han rebut a dos dels alumnes i representants de l'AMPA que han aprofitat per a entrevistar-se amb el Conseller. De moment la resposta ha estat reconéixer que tenim raó en les queixes i que "enviaran a algu perquè veja els desperfectes dins d'un termini desconegut"

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em pareix molt lamentable el estat del institut del JaumeII pero sols he de dir una cosa. Es un institut de fa 40 anys ... i les pancartes de corrupció no tenen res a veure, degut a que fa 1 cuan manava el psoe o en fa 6... no es queixaen pero ara si, Soc partidari de que l'arreglen ... pero no de que acusen sempre als meteixos sense mes. El estat d'eixe centre es molt roi es de entendre pero sempre poden passar al nou, on caben tots ben tranquils.

Anònim ha dit...

Tens raó Però et conte una breu història: L'Institut es va inaugurar l'any 1967, després es va incorporar la part que ara ocupem l'any 72 ó 73( no ho sé segur). L'institut de FP , després en la reforma anomenat l'IES La Valldigna, estava en la part vella de forma provisional( la va ocupar quasi 30 anys , sense cap reforma, sempre esperant la construció del nou Institut) . Han pasat molts governs i sempre s´ha reivindicat la construcció d'un nou institut i la remodelació total del Jaume II nou. Els dels cicles están en un pabellò que els mateixos profes han cablejat, han arreglat, perque la incorporació al centre de 1º ESO ho feia necessari. I la veritat es que les aules dels Cicles no tenen calefacció i harieu de vore algunes altres aules. ( i no parle de calefacció) Parle d' un edifici que és necessari , ja no remodelar, sinò fer de nou. I sempre , ho torne a dir, s'ha reinvindat, no sols ara. Els diners que donava ( ara ja no els dona) Conselleria han servit per a fer retocs, pintar un tros, arreglar portes, wc.......Jo t´ho dic s´han fet miracles . Pega't una volteta i mira-ho.