L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 8 de febrer del 2012

L'ajuntament convoca les ajudes per a l’activitat comercial en valencià




L’Ajuntament de Tavernes ha convocat més les ajudes per a l’activitat comercial en valencià, retolació, publicitat i pàgines web mitjançant el Gabinet de Normalització Lingüística. La convocatòria va adreçada a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de la ciutat de Tavernes de la Valldigna.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de l’1 de febrer al 30 de setembre de 2012, i s’han de presentar en el Registre General de l’Ajuntament. Els elements subvencionables han de fer-se obligatòriament en l’any 2012.

L’import de les ajudes és del 33% dels elements en valencià, sempre que no supere la quantitat de 300 euros, i està limitada a una ajuda per beneficiari i any. En canvi, per a webs noves l’ajuda és del 40% (amb un màxim de 600€) i del 20% per a millora de webs (amb un màxim de 150€). Les ajudes s’atenen seguint l’ordre de justificació, fins a esgotar la quantitat consignada.

Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació o millora de pàgines web en valencià. Queden fora materials de regal (encenedors, bolígrafs, camisetes) la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació, i el material d’oficina (sobres, fulls, targetes de visita, carpetes).

La llegenda ha de ser únicament en valencià i estar escrita correctament. El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística és qui decideix sobre la validesa i correcció de les llegendes.

- Segons el web municipal
-