L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 de febrer del 2012

El Centre Excursionista de Tavernes ha celebrat la tradicional Marxa Travessera Alzira-Tavernes



Un any més i sempre coincidint amb la celebració de l’aniversari de la fundació, el Centre Excursionista de Tavernes ha celebrat la tradicional Marxa Travessera Alzira-Tavernes. Enguany ha arribat a la dinovena edició i ha tingut lloc dins dels actes de la Setmana Muntanyenca que celebra el quaranté aniversari de l’entitat.

L’eixida de la marxa senderista tenia lloc a les 9 del matí, i els participants es traslladaren en autobús fins Alzira. El camí per la muntanya els va portar fins a la Font del Garrofer, passant pel barranc de la Casella, a Alzira. Després es dirigiren a la Font del Barber i a la Sangonera i com no, visitaren l'Avenc de les Creus, mentre els més menuts anaren a les coves dels Pilarets i del Maquis.

Van participar en aquesta ocasió 50 persones, que van gaudir d'una jornada especial de senderisme i d’espeleologia. De vesprada, en el local del CETV, s’oferí una xocolatada a totes les persones participants.

- Segons la nota del CETV

-