L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 28 de febrer del 2012

Baldoví representarà el PSM-IV-ExM al congrés espanyol



El diputat al congrés espanyol de Compromís, Joan Baldoví, s'ha reunit a Mallorca amb Biel Barceló (PSM), Fina Santiago (IniciativaVerds) i Biel Huguet (Entesa per Mallorca). PSM-IniciativaVerds-Entesa i Compromís són coalicons que integren el nacionalisme progressista i l’ecosocialisme als territoris respectius.

Compromís portarà a Madrid les propostes en defensa de les Illes Balears. D'aquesta manera, es donarà continuïtat a la col·laboració institucional iniciada la legislatura anterior pel senador mallorquí, Pere Sampol, que portava les iniciatives de Compromís al senat. El diputat valencià s’ha confessat "content, orgullós i pagat de representar les Illes, aquesta terra i la seua gent i ha afegit que valencians i balears compartim moltes coses bones, com la llengua, la cultura i la història, però també coses dolentes, com ara tenir ex-presidents encausats", en referència a Jaume Matas i Francisco Camps. 

Baldoví ha presentat dues iniciatives que es debatran pròximament en el congrés, i que afecten a les Illes. La primera és una proposició no de llei per reclamar la declaració de servei públic dels vols entre illes i entre les illes i la península, amb la implicació pressupostària del govern de l’estat. La segona és per exigir al govern espanyol la paralització de les prospeccions petrolieres a la Mediterrània, problema que afecta tan a les Illes com al País Valencià.

- Segons VilaWeb
-