L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 20 de febrer del 2012

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna fa 40 anys.




El Centre Excursionista enguany fa 40 anys i per a commemorar tan singular efemèride s'estan realitzant algunes activitats especials. Així, el dissabte passat s’iniciaven amb motiu de la inauguració de la Setmana Muntanyera es va fer la presentació de l’exposició i l’entrega de premis dels “IV Concurs Social de Fotografia”.

El president de l'entitat, Vicent Felis, obria l’acte tot recordant els 40 anys del CETV i algunes de les fites de l’entitat, per passar el testimoni a Enric Marco, president del Foto-Club del Centre, que va recordar les activitats de la seua secció, on destacà el curs de fotografia teòrico-pràctica de l'estiu passat, el qual ha fet augmentar la qualitat de les fotografies presentades pels socis al concurs.

Marco va animar a la gent a fer fotografies de les seues activitats esportives i culturals i presentar-les al concurs de l'any que ve, al temps que va recordar la gran col·laboració que Estudis Ke-Foto dóna al concurs.

L’alcalde Jordi Juan i gran part del govern municipal van assistir, essent l’alcalde qui va llegir la relació dels premiats, que va ser la següent:
1r PREMI: Anna Felis
2n PREMI:Jordi Ferrer
3r PREMI: Enric Marco

Els premiats recollirem els seus premis i l'alcalde felicità el CETV pels 40 anys i per la tasca esportiva i cultural que fa el centre portant el nom de Tavernes i la Valldigna per tot arreu des de fa tants anys. I aprofitant la mostra de les fotos preses en la passada inauguració del rocòdrom, esmentà la implicació de l'Ajuntament en el foment de les activitats del Centre.


Tot seguit es va fer lliurament de plaques commemoratives a tres dones del CETV que han destacat pel seu treball. La primera va ser Merxe Carbonell Ferrando, que és campiona autonòmica femenina veterana de Carrreres de Muntanya. De les 27 en què ha participat, en 15 ha estat la primera classificada. La segona va ser Pilar Ábalos Ferrer, per haver organitzat des de fa anys les excursions d'estiu del CETV i que tan perfectes han eixit, mentre que la tercera va ser lliurada a Maria Angeles Fernández Giménez per la seua faena callada d'intendència en les activitats del CETV.


Després d'aquests actes, s'inaugurà una altra exposició formada per més de 70 fotos antigues on es pot seguir els 40 anys de la història del CETV.

Els actes de la Setmana Muntanyera continuaran al llarg de la present setmana, i cal destaca l'observació astronòmica del dijous, dia 23, a partir de les 20:00 h en la plaça de la Casa de la Cultura.
-